Referenssi - Fingrid Oyj

November 9, 2017 Janne Halla-aho
Referenssivideo - Fingrid Kari Suominen

Praecomin videoneuvottelujärjestelmä auttaa pitämään valot päällä valtakunnassa

Suomen kantaverkkoyhtiö eli Fingrid Oyj tilaa videoneuvottelupalvelut Praecom Oy:ltä. Fingridissä uuden järjestelmän käyttöönotto on siirtänyt vastuun videojärjestelmän toimimisesta pois yrityksen omasta päiväjärjestyksestä.

– Aikaisemmin oma organisaationi joutui selvittämään vikatilanteita, mutta nyt voimme ottaa milloin tahansa suoraan yhteyttä Praecomiin, Fingridin tietohallintojohtaja Kari Suominen kertoo.

”Meille jää aikaa tehdä sitä, missä itse olemme hyviä”

 

Palvelun helppokäyttöisyys on ollut Suomisen mukaan huippuluokkaa. Videoyhteyden avaaminen tapahtuu käytännössä yhtä painiketta painamalla. Sen lisäksi asiakastuki toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ja vastuu yhteyden toimimisesta on Praecomilla.

– Meille jää aikaa tehdä sitä, missä olemme hyviä. Meillä Fingridissä kenenkään ei tarvitse olla hälytysvalmiudessa videoneuvotteluiden aikana.

Videoneuvottelupalvelun erinomaisuus nousee esiin myös siinä, ettei neuvottelun vastapuolella tarvitse olla omaa neuvottelujärjestelmää. Mukaan voi liittyä niin mobiililaitteella kuin tietokoneella.

Kiitosta palveluiden kehittymisestä

Uutena mahdollisuutena Praecom on mahdollistanut videoneuvotteluiden striimaamisen ja tallentamisen. Se on Suomisen mukaan erittäin toivottu suunta palvelun kehitykselle.

– Meillä on paljon henkilöstö- ja koulutustilaisuuksia. On todella hienoa, että pystymme tallentamaan nämä tilaisuudet. Ihmiset pystyvät katsomaan tallennuksen milloin tahansa ja missä tahansa.

Helppokäyttöiseksi on tehty myös videoneuvottelun varausjärjestelmä. Tämä toimii Suomisen mukaan Outlookin kalenterin avulla, ja varausta tehtäessä järjestelmä varaa samassa yhteydessä myös neuvottelutilan.

Videoneuvottelujärjestelmä mahdollistaa vaivattoman yhteydenpidon

Yhteistyö Praecomin kanssa on lisännyt Fingridin videoneuvottelupalveluiden käyttöastetta. Yhteydenpito aluekonttoreihin tapahtuu pääasiassa videoneuvotteluiden kautta. Myös yhteydenpito pohjoismaisiin kantaverkkoyhtiöihin ja muihin merkittäviin partnereihin tapahtuu helposti videoneuvottelujärjestelmän avulla.

– Kokemukseni Praecomin palveluista ovat olleet todella positiivisia. He ovat pitäneet lupauksensa palveluiden laadusta. Palvelut ovat kehittyneet teknologiakehityksen myötä, ja uusien toimintatapojen käyttöönotto on ollut helppoa ja nopeaa, Suominen linjaa.

LATAA ARTIKKELI PDF -MUODOSSA


Yhteistyössä:

Cisco

Lue lisää kumppanuudesta


Share