Referenssi - Ruskon Betoni

November 12, 2020 Pasi Anttila

Praecomin ratkaisut parantavat Ruskon Betonin sisäistä tiedonkulkua ja vähentävät lentokilometrejä

Ruskon Betoni Etelä Oy on perheyritys, jolla on tällä hetkellä yhteensä 12 tehdasta ympäri Suomea. Praecom toimittanut Ruskon Betonille videoneuvottelulaitteet eri toimipisteisiin Etelä-Suomen ja Oulun toimipisteille. Niin yksiköiden väliset palaverit kuin kahdenkeskiset keskustelut saadaan käytyä Praecomin laitteiden avulla kätevästi maantieteellisestä sijainnista riippumatta. 

Praecom on toimittanut videoneuvottelulaitteet kaikkiin Ruskon Betonin Etelä-Suomen toimipisteisiin sekä yrityksen hallinnolliselle pääkonttorille Ouluun. 

– Olemme levällään täällä ympäri Etelä-Suomea. Ennen Praecomin ratkaisujen hankkimista soittelimme ja lähettelimme sähköpostia toisillemme. Viestien ja informaation kulku on nähty meillä tiettynä haasteena, kertoo toimitusjohtaja Arto Pesonen

Matkustaminen eri toimipisteiden välillä vähenee

Praecom_Pesonen

Praecomin ratkaisuja käyttävät pääasiassa toimihenkilöt, myyjät, aluepäälliköt, johto ja muut asiantuntijat. 

– Pidämme palavereja eri yksiköiden välillä. Hyödynnämme Praecomin palveluita myös ihan kahdenkeskisissä face-to-face -keskusteluissa silloin, jos toinen istuu esimerkiksi Lappeenrannassa tai Turussa, Pesonen sanoo. 

– Minun itse tulee käytettyä Praecomin ratkaisuja melkein päivittäin. Olen paljon yhteydessä esimerkiksi Ouluun, koska yrityksemme hallitus toimii siellä. Aikaisemmin Ouluun tuli matkustettua kuukausittain, mutta videoneuvottelulaitteiden ansiosta matkustuspäivien määrä on tippunut todella pieneksi, Pesonen jatkaa. 

Parempi sisäinen viestintä vaikuttaa viihtyvyyteen

Praecom_Pesonen-4

Ruskon Betonilla panostetaan yleisellä tasolla paljon siihen, että työntekijät viihtyisivät mahdollisimman hyvin. Praecomin ratkaisujen käyttöönoton avulla on voitu parantaa sisäistä viestintää.

– Sisäisen viestinnän parantaminen edesauttaa huomattavasti sitä, että henkilökunta viihtyy meillä ja tieto kulkee paremmin yhdeltä ihmiseltä toiselle, Pesonen painottaa. 

 

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

 


Share